خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
ارده خرما
 

 

 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز بدن را به خوبی تامین می‌کند. این دو ماده غذایی مغذی در کنار همدیگر به عنوان میان‌وعده برای دانش آموزان نیز فوق العاده عمل می‌کند. در ادامه با خواص ارده و خرما آشنا می‌شوید.
 

خواص ارده و خرما (طبیعت و خواص درمانی)

ارده که از کوبیده شدن و تفت دادن دانه‌های کنجد به دست می‌آید خود به تنهایی یک وعده غذایی محسوب می‌شود. با این وجود زمانی که با خوراکی‌های نظیر عسل، شیره خرما و شیره انگور مخلوط شود، ارزش غذایی و خواص آن چندین برابر خواهد شد. طبع ارده براساس طب سنتی بسیار گرم است. برخی از مهمترین خواص ارده و خرما عبارتند از:
  • جلوگیری از بیماری‌‌های مرتبط با طبع سرد

  • تقویت استخوان‌ها و قوای جسمانی

  • بهبود عملکرد مغز

  • پیشگیری از کم خونی

  • آرامش بخش

  • تضمین سلامت قلب و رگ‌ها

  • ضد سرطان طبیعی

  • شادابی در طول روز

 
مطالعه کنید :

تفاوت روغن کنجد با ارده

 
 
 

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها